Caroline & Jon

Jon har 20 års erfarenhet av kök och restaurang. Han brinner för matlagning, service och för det där lilla extra. Förutom att driva Jon´s mat på Österlen  jobbar Jon som restauranglärare på Nova Gymnasium i Simrishamn där han får vara del av många unga människors utveckling kring matlagning.

Tidigare har Jon och sambon Caroline även drivit en framgångsrik festlokal utanför Simrishamn i 3 år – Frideborg på Österlen, där var det först och främst bröllop som var vår nisch och därav  har vi hjälpt många bröllopspar med både mat, service och tips inför den stora dagen

Tillsammans med  Caroline och döttrarna Hilda & Alma finns ett stort intresse för mat och hemma hjälper hela familjen till i köket och ibland blir det även matlagning ute i naturen.

På Österlen finns det gott om fina råvaror och vi tycker såklart att man ska gynna det lokala, såsom kött, fisk och grönsaker.

Att få leva och verka på Österlen är för oss ett privilegium

Vår önskan

Vår önskan är att du som gäst ska känna att vi lyssnar på dig och dina önskemål och att vi ser till att uppfylla dem på allra bästa sätt. För oss är det viktigt med:

  • Enkelhet
  • Glädje
  • Personlighet

Kontakta oss för tips på lokaler, prata bröllop, fest, catering eller boende. Vi berättar gärna mer!