Mat & Catering

Vi jobbar med lokala råvaror och anpassar menyn efter årstid och era önskemål.
För oss är det viktigt med det personliga mötet och träffas gärna för att diskutera fram en meny som är unik för er. Med ett öppet sinne och stort engagemang vill vi möta era önskemål.
Vi lagar allt från rejäl husmanskost till olika bufféer, smårätter eller  tre-rätters menyer.
Bröllop eller fest på lördagen och brunch dagen efter? Det ordnar vi.

Vi caterar ut maten till den plats ni önskar men utgår från Simrishamn på Österlen

Låt oss träffas för att prata mat och önskemål runt smak och val av upplägg

Buffé

Vår populära buffé, inspirerad av både Medelhav och av Österlen är något många brudpar väljer att bjuda sina gäster på. Den passar bra för många den innehåller många vegetariska och veganska inslag. Vi lagar den efter era önskemål och anpassar rätterna efter säsong. Jon berättar gärna mer!

Menyförslag från 545 kr/kuvert

Förrätt

Toast Skagen med handpillade räkor på smörstekt bröd, dill, majonnäs, pepparrot, citron och stenbitsrom.

Honungsgratinerad chevréost på toast med ruccola, rostade pinjenötter, solrosfrö, blåa och gröna vindruvor och hallon balsamicoglace.

Skillingesparris med  hemslagen citronaioli, hyvlad parmesanost och balsamicoglace.

Varmrätt

Sockersaltad halstrad torskrygg med säsongens primörer, bakad cocktail kvisttomat, skummad champagnesås , forellrom samt dill och smörsvängd färskpotatis.

Vitlök och rosmarindoftande lammrostbiff med säsongens primörer, honung och chevrécreme, fyllig rödvinssky samt potatis och västerbottenostkaka.

Lågtempstekt kalvytterfilé med säsongens primörer, äpple och lökchutney, rödvinssås från rostade kalvben, potatisstomp smaksatt med örter och champagnevinäger.

Dessert

Säsongens eller brudparets ”önskepannacotta” med  bär, minimaränger och mynta.

Rabarbersorbet med bubblande prosecco och säsongens ljuvligaste bär, toppat med hasselnötscrunch.

Len chokladmousse med marinerade jordgubbar och saltrostade pistagenötter.